Lediga tjänsterTeknisk projektledare

Construct IT:s inhouse team söker sin nästa kollega. Vi är ett konsultbolag i tillväxt och hos oss blir du en del av ett kompetent team som drivs av att skapa hållbara digitala lösningar på våra kunders utmaningar. 

Hur det är hos oss

Du blir del av ett kompetent team som skapar digitala lösningar på våra kunders utmaningar. Vi drivs av att leverera kvalité genom att skriva ren och hållbar kod.  

Konsultrollen formas efter ditt intresseområde och din expertis. Vi satsar på den senaste tekniken och lägger stort vikt vid kompetensutveckling samt intern kompetensöverföring. 

Gemenskap och tillhörighet är viktigt för oss. Vårt inhouseteam sitter centralt placerade och finns alltid tillhands att bolla med, på vårt kontor eller digitalt. Vi samlas också regelbundet på digital techlunch, en AW eller någon rolig aktivitet.  

 

Vem vi söker?

Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas som teknisk projektledare i rollen som konsult, där du kommer vara del av nyutvecklingsprojekt hos kund. Du kommer driva våra kunders projekt och affärer framåt.

Vi ser gärna att du:

  • Kan verka i hela den digitala livscykeln; från behovsfångst, kravställning och budgetering - till planering, genomförande, leverans och förvaltning.
  • Kan hantera parallella kundprojekt, utmaningar och kollegors frågor och se det som stimulerande.
  • Har fallenhet för relationsbyggande och socialt samspel med struktur.
  • Drivas av nyfikenhet med ett affärsmässigt och pragmatiskt förhållningssätt till kundens verksamhet och projektmål.
  • Tar vara på teamets totala förmåga att leverera nytta och värde för våra kunder
  • Har erfarenhet av digital verksamhetsutveckling med stöd av webbaserade applikationer.
  • Är tekniskt väl insatt i webbaserad applikationsutveckling.
  • Har god förmåga att utrycka dig med tydlighet i både tal och skrift.
  • Har förmåga att förutse potentiella hinder i projektgenomföranden och dess delprocesser.

Har du även erfarenhet att driva projekt inom olika projektmodeller och metoder som till exempel SAFe ramverk, ser vi det som positivt.

Framgång för mig är när kunden spontant uttrycket sin glädje över nya verksamhetseffekter. Där vi alla, från kundens stakeholders till vårt team, varit med och bidragit i den digitala förändringsresan och slutresultatet.

Fredrik Jutebrink

Ansök nu Teknisk projektledare

Kontakt

Är du en talang utöver det vanliga? Som vill skapa framtidens digitala lösningar åt våra kunder? Eller är du företagsledare som vill transformera din verksamhet digitalt? Välkommen att höra av dig med frågor och funderingar. Har du vägarna förbi på Sveavägen? Ring på – så bjuder vi på kaffe.