Lediga tjänsterDevOps

Vi söker nya engagerade kollegor som vill vara med på vår expansionsresa och forma Construct IT framåt, det gör vi tillsammans. Hos oss möts du av en familjär, öppen och personlig arbetsplats.

Hur det är hos oss

Du blir del av ett kompetent team som skapar digitala lösningar på våra kunders utmaningar. Vi drivs av att leverera kvalité genom att skriva ren och hållbar kod.  

Konsultrollen formas efter ditt intresseområde och din expertis. Vi satsar på den senaste tekniken och lägger stort vikt vid kompetensutveckling samt intern kompetensöverföring. 

Gemenskap och tillhörighet är viktigt för oss. Vårt inhouseteam sitter centralt placerade och finns alltid tillhands att bolla med, på vårt kontor eller digitalt. Vi samlas också regelbundet på digital techlunch, en AW eller någon rolig aktivitet.

 

Vem vi söker?

I rollen som DevOps kommer du spela en viktig roll i att översätta utmaningar i våra kunders verksamheter till systemtekniska införanden på strategisk och taktisk nivå inom alla branscher.

För att lyckas i rollen bör du:

  • Ha god erfarenhet som DevOps med stort intresse för backend .NET
  • Du drivs av att skriva ren och testbar kod.
  • God kunskap inom och intresse för Microsoft Azure molntjänster.
  • God förståelse för infrastruktur/hosting.
  • Du trivs att arbeta i team och har en god förmåga att dela med dig av dina kunskaper.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.

Jag upplever att jag blir mer sedd här och känner mig trygg, vi bryr oss om alla individer.

Denise Dornell

Ansök nu DevOps

Kontakt

Är du en talang utöver det vanliga? Som vill skapa framtidens digitala lösningar åt våra kunder? Eller är du företagsledare som vill transformera din verksamhet digitalt? Välkommen att höra av dig med frågor och funderingar. Har du vägarna förbi på Sveavägen? Ring på – så bjuder vi på kaffe.