LEDIGA TJÄNSTERSystem­utvecklare .NET

Vi söker nya engagerade kollegor som vill vara med på vår expansionsresa och forma Construct IT framåt, det gör vi tillsammans. Hos oss möts du av en familjär, öppen och personlig arbetsplats.

Hur det är hos oss

Du blir del av ett kompetent team som skapar digitala lösningar på våra kunders utmaningar. Vi drivs av att leverera kvalité genom att skriva ren och hållbar kod.  

Konsultrollen formas efter ditt intresseområde och din expertis. Vi satsar på den senaste tekniken och lägger stort vikt vid kompetensutveckling samt intern kompetensöverföring. 

Gemenskap och tillhörighet är viktigt för oss. Vårt inhouseteam sitter centralt placerade och finns alltid tillhands att bolla med, på vårt kontor eller digitalt. Vi samlas också regelbundet på digital techlunch, en AW eller någon rolig aktivitet.  

Jag upplever att jag blir mer sedd här och känner mig trygg, vi bryr oss om alla individer.

Denise Dornell

Vem vi söker?

Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas inom .NET i rollen som konsult, där du kommer vara del av nyutvecklings­projekt hos kund. Du kommer driva våra kunders projekt och affärer framåt.

Vad ser vi att du har för att passa i rollen?

  • Gärna 6 års erfarenhet sedan examen.
  • Erfarenhet inom .NET med C#.
  • Erfarenhet av moderna JavaScript ramverk.
  • Du drivs av att skriva ren och testbar kod.
  • Meriterande med erfarenhet av CMS, exempelvis Episerver eller Umbraco.
  • Du trivs i konsultrollen eller så är du nyfiken på att ta klivet ut som konsult.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.

Ansök nu System­utvecklare .NET

Kontakt

Är du en talang utöver det vanliga? Som vill skapa framtidens digitala lösningar åt våra kunder? Eller är du företagsledare som vill transformera din verksamhet digitalt? Välkommen att höra av dig med frågor och funderingar. Har du vägarna förbi på Sveavägen? Ring på – så bjuder vi på kaffe.