Lediga tjänsterFrontend-utvecklare

Vi söker nya engagerade kollegor som vill vara med på vår expansionsresa och forma Construct IT framåt, det gör vi tillsammans. Hos oss möts du av en familjär, öppen och personlig arbetsplats.

Hur det är hos oss

Du blir del av ett kompetent team som drivs av att leverera kvalité genom att skriva ren och hållbar kod. Vi är väldigt måna om att hitta uppdrag som är anpassade efter just ditt intresseområde, din expertis och även din hemadress. Att vi alla får vardagen att gå ihop är viktigt för oss.

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du känner tillhörighet. Inhouse teamet sitter centralt placerade och finns alltid tillhands att bolla med, på vårt kontor eller digitalt. Hela företaget samlas ofta på gemensamma luncher, frukostar, teknikkvällar, workshops etc. Vi satsar på den senaste tekniken och lägger stort vikt vid kompetensutveckling samt intern kompetensöverföring, allt för att du ska utvecklas och känna dig motiverad.

Jag har alltid haft ett stort digitalt intresse därför blev det ett naturligt steg för mig att gå linjen… med inriktning UX.

Emiliano Soto Sayan

Vem vi söker?

Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas som frontend-utvecklare i rollen som konsult, där du kommer vara del av nyutvecklingsprojekt hos kund. Du kommer driva våra kunders projekt och affärer framåt.

Vad ser vi att du har för att passa i rollen?

  • Gärna 4 års erfarenhet sedan examen.
  • Erfarenhet av HTML, CSS, SASS, LESS.
  • Erfarenhet av moderna JavaScript ramverk.
  • Du trivs i konsultrollen eller så är du nyfiken på att ta klivet ut som konsult.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.

Ansök nu Frontend-utvecklare

Kontakt

Är du en talang utöver det vanliga? Som vill skapa framtidens digitala lösningar åt våra kunder? Eller är du företagsledare som vill transformera din verksamhet digitalt? Välkommen att höra av dig med frågor och funderingar. Har du vägarna förbi på Sveavägen? Ring på – så bjuder vi på kaffe.