På jakt efter stjärnor

Vi söker fler engagerade kollegor som vill skapa Construct IT:s framtid och driva vår gemensamma utveckling och expansion – som människor och som företag. Välkommen med din ansökan till newstar@constructit.se.

Hur det är hos oss

Du blir del av ett kompetent team som drivs av att leverera kvalité genom att skriva ren och hållbar kod. Vi är väldigt måna om att hitta uppdrag som är anpassade efter just ditt intresseområde, din expertis och även din hemadress. Att vi alla får vardagen att gå ihop är viktigt för oss.

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du känner tillhörighet. Inhouse teamet sitter centralt placerade och finns alltid tillhands att bolla med, på vårt kontor eller digitalt. Hela företaget samlas ofta på gemensamma luncher, frukostar, teknikkvällar, workshops etc. Vi satsar på den senaste tekniken och lägger stort vikt vid kompetensutveckling samt intern kompetensöverföring, allt för att du ska utvecklas och känna dig motiverad.

Möt några av våra konsulter

Möt Charlie
Intervju med en fullstackutvecklare med fokus .NET och Umbraco.

Möt Amir
Intervju med en fullstackutvecklare som sitter i alla delar av stacken.

Möt Federico
Intervju med konsult som trivs att ständigt utvecklas.

Möt Denise
Intervju med expert inom Episerver Commerce.

Möt Emiliano
Intervju med expert inom UX som förklarar hur det är som konsult hos Construct IT.

Kontakt

Är du en talang utöver det vanliga? Som vill skapa framtidens digitala lösningar åt våra kunder? Eller är du företagsledare som vill transformera din verksamhet digitalt? Välkommen att höra av dig med frågor och funderingar. Har du vägarna förbi på Sveavägen? Ring på – så bjuder vi på kaffe.